Scripto Schola

 

Nu met letterherkenning en de mogelijkheid om de letters zelf in te spreken! (letterherkenning werkt vanaf Android versie 2.2. Lagere versies starten alleen de vrije modus).
 
Dit is de volledige versie met een extra lettertype en geen advertenties.
 
Leer alle letters van het alfabet te schrijven. Speel met de kleuren. Wis je fouten of start gewoon opnieuw. Vul alle letters van het ABC in. Laat de app de letters herkennen.
 
Het is mogelijk om voor elke letter tekst in te spreken. Dit kan de letter zelf zijn, of bijvoorbeeld een woord dat met die letter begint. Uw kind zal het prachtig vinden om uw stem het alfabet voor te horen lezen!
 
Leer het ABC te schrijven! 
 
[[{"type":"media","view_mode":"media_original","fid":"1410","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"480","style":"width: 250px; height: 150px; ","typeof":"foaf:Image","width":"800"}}]]  [[{"type":"media","view_mode":"media_original","fid":"1409","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"480","style":"width: 250px; height: 150px; ","typeof":"foaf:Image","width":"800"}}]]
 
Deze applicatie is geschikt voor verschillende scherm formaten, maar is primair gemaakt voor een tablet.
 
Er is toegang tot de sdcard nodig voor enkele tijdelijke bestanden. Na afsluiten worden deze (uiteraard) netjes weer opgeruimd.
 
Veel plezier en geef me svp feedback en sterren ;-)
 
Tags: Alfabet, abc, kinderen, schrijven, letters, spel, herkennen, ABC, schrijven, kleuter, leren, voorlezen letters, opnemen letters
 
Deze app gebruikt de Tesseract 3.01 OCR engine.